Beauty

Update! Ik ga een visagie cursus doen!

Hey!

Ik ben voordat ik op wintersportvakantie ging naar een open avond geweest van Wellness Academie in Hasselt (België). Hier werd ik superenthousiast gemaakt door Katrien Vandormael. Zij is een van de leraressen bij Wellness Academie en vertelde dat ze dit al 9 jaar met enorm veel passie en plezier deed! Omdat ik niet teveel geld uit wil geven aan een opleiding waar ik niet 100% zeker van ben of er wel echt werk in te vinden is, koos ik voor deze! Want zij hebben een modulesysteem die mij heel erg aanspreekt. Je hoeft namelijk niet in een keer heel je visagie-kit aan te schaffen, maar je mag van de opleiding spullen lenen! Zo tof! Je hebt mijn wishlist kunnen lezen in van de vorige post, dat is een behoorlijke uitgave! Je hebt ook pakketten die je kunt afnemen, als je bijvoorbeeld “Make-up Artist” wilt behalen dan moet je 1. Visagie basis halen, 2. Visagie voor gevorderen en 3. Haarstyling basis.

Ze werken overigens in kleine groepen en je krijgt dus les van een topdocent. Verder merkte ik ook dat de mensen die daar werken echt hun enthousiasme probeerde over te stralen aan hun potentiële kinders. Ze zijn ook net gestart met een aantal locaties in Nederland: Rotterdam, Amsterdam en jawel, in Eindhoven! Welke opleidingen zal ik nog meer gaan doen in de toekomst? Geen idee, ik wil sowieso gewoon altijd mijn horizon verbreden met kennis! Maar eerst mijn diploma “Make-up Artist” halen!

Dimphydoet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *