Lifestyle

15 vakantiebestemmingen

image

Samen houden wij enorm van reizen, alleen het geld groeit ons niet op de rug. We proberen zoveel mogelijk bewust te gaan met ons geld en proberen we bij te houden wat we waar aan besteden. Maar toch blijft er in ons achterhoofd wat knagen, waar zouden we allemaal naar toe kunnen gaan? Lees hier mee!

1. Amerika
Bas is hier al een tijdje geleden voor zijn werk geweest, maar hij wilt hier echt supergraag weer naar toe. Hij heeft destijds een aantal supercoole plekken bezocht, alleen heeft hij daar maar weinig vrije tijd gehad, aangezien er ook gewerkt moest worden. Dus we willen nog maar al te graag eens samen daar de toerist uit hangen!

We willen heel graag nog een keer naar:
– San Francisco
– New York
– LA & Hollywood
– Las Vegas
– Texas
– Florida om Disney en Universal Studio te bezoeken!
– en meer!!!

2. Noorwegen/Finland/Zweden
Hier wil ik ook erg graag naartoe omdat ik nog nooit in een van deze Scandinavische landen ben geweest. Ik houd als bloemist natuurlijk enorm van de natuur dus wil graag daar ook een kijkje nemen. Ook hebben ze daar een supercoole leefstijl en wil daar graag meer over leren. Een voorbeeld is dat ze daar een compleet ander schoolsysteem hebben en een andere zorgwet.

3. Ijsland
Hier zou ik graag heen willen om de mooie waterbronnen en de natuur! Hier kan je net zoals in Scandinavië heerlijk wandelen en vaak ook wilde paarden tegen komen!!!

image

4. Australië
Hier wil Bas heel graag naar toe! Vooral willen we de oostkust gaan verkennen door middel van Backpacken. 2 vriendinnen van mij hebben dit ook gedaan! Kitty komt in mei weer terug! En als ik al die verhalen op WhatsApp krijg dan word ik spontaan enorm jaloers! Check hierboven haar jaloersmakende bruine benen…. (grrrrrrrr!!!!)

5. Thailand
Het lijkt me enorm leuk om al die verhalen van bijvoorbeeld 3 Op Reis te gaan bekijken. Dit land heeft meer te brengen dan een van de strengste gevangenissen ter wereld of de She-males in Bangkok. Ze hebben daar ook supermooie oerwouden waar je bijvoorbeeld kan slapen in lodges zonder stroom!

image

6. Indonesië
Hier heb ik mijn roots liggen, mijn opa is geboren op Padang en woont nu al meer dan 65 jaar in Nederland. Hij is er trots op! Ik zou graag nog eens naar zijn geboortestadje willen en nog een aantal andere eilanden af willen reizen. Ik heb Java en Bali al bezocht samen met mijn ouders en zusje! Daar zou ik absoluut nog een keer terug willen keren! Het was een van de mooiste en verste reizen die ik ooit gemaakt heb, vooral de vlucht was echt heel erg lang!!

7. Gambia
Hier zou ik ook een keer heen willen gaan om iemand die ik via-via ken op te willen zoeken. Ze woont daar voor het klimaat (aangezien dat beter is voor haar gezondheid) en zet zich daar in voor de plaatselijke bevolking. Ik zou hier graag ook mijn steentje aan willen bijdragen, bijvoorbeeld door middel van vrijwilligerswerk. Het is ook zeker ook een land om gewoon naartoe op vakantie te gaan, maar neem dan wel bijvoorbeeld pennen en schriften mee voor de kinderen daar! Zorg er alsjeblieft voor dat je wat doet voor je medemens! Dat is trouwens ook een goede tip voor als je naar Indonesië gaat, maar geef het dan wel aan de mensen die in de Campong slapen.

8. Schotland
Tja, ik blijf in herhaling vallen, maar ook hier zou ik heen gaan voor de prachtige natuur! (En misschien ook wel een beetje voor het taaltje en het bier 😉 )

9. Mexico
Do I need to say more? My boyfriend loves Jalapeño’s!

10. Peru
Één plek: Machu Picchu!!! Inclusief de schattige Alpaca’s alsjeblieft 😉

11. Jamaica
Omdat ze hier een enorme hoeveelheid aan mooie mensen hebben lopen in combinatie met natuurlijk en enorm lekker eten! Owja en witte Bounty-stranden!

12. Laos
Kom ik weer hoor! Kijk de aflevering van 3 Op Reis maar eens terug! Wauw! Do I need to say more? Lekker in een band de rivier af dobberen? Of nieuwe mensen in een hostel leren kennen? Een rondje maken in een fiets taxi? Hier kan je dan ook heerlijk je rondreis combineren met bijvoorbeeld Cambodja.
image

13. China
Mijn zusje is al een lange tijd van Aziatische landen en gaat bijvoorbeeld iedere maand naar een Cosplay-event. Ik ben wel eens mee geweest zoals je op de foto hierboven ziet. We hebben afgesproken dat zodra ze geslaagd is voor haar MBO-diploma dat we dan een reis naar Hong Kong gaan plannen! Ik heb laatst bij 3 Op Reis gezien wat daar allemaal te doen is! Ze hebben zelfs een robothotel!! We willen zowel naar de grote steden als naar de binnenlanden zodat we bijvoorbeeld een tempel kunnen bezoeken.

14. India
Als ik na al die reizen nog wat geld over heb, dan zou ik graag een cursus Yoga willen doen in India. En natuurlijk ga ik daar ook heen voor het lekkere eten!!!!

15. Japan
Hier zou ik ook enorm graag heen willen voor de natuur en cultuur! Bijvoorbeeld voor de samoerai en de vele tempels. Vriendinnen van de basisschool weten dat ik gek ben op Japan en China. (Ik wist vroeger helemaal niet dat er een verschil qua cultuur tussen deze landen zat, haha!). Ik had bijvoorbeeld rode gordijnen met Japanse letters erop. Ook had ik van die mooie paraplu’s boven mijn bed hangen en zelfs eentje boven de trap in de gang.

Zo! Ik hoop dat jullie net zoveel kriebels hebben gekregen!

Veel liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *